Općinu Pale FBiH posjetio direktor Zavoda za zdravstvo BPK-a Goražde Salem Halilović sa saradnicima

0
206

Direktor Zavoda za zdravstvo BPK-a Goražde Salem Halilović sa svojim saradnicima, boravili su u radnoj posjeti Doma zdravlja Prača, 12.05.2022.godine.

Direktor Doma zdravlja Prača, Medo Žigović, upoznao je gospodina Halilovića sa načinom i funkcionisanjem ove ustanove. On je tom prilikom istakao da ustanova kojom rukovodi zajedno sa svim zaposlenima, maksimalno pruža napore u unapređenju i obezbjeđenju kvalitene, efikasne i dostupne zdravstvene zaštite pacijenata na primarnom nivou.

Halilović je istakao zadovoljstvo i u toku radne posjete dogovorio dalju saradnju i pomoć JU Dom zdravlja Prača.

Nakon posjete u Domu zdravlja, delegacija predvođena direktorom Halilovićem i njegovim saradnicima, nastavili su sastanak u prostorijama Općine Pale FBiH. Dobrodošlicu im je poželio načelnik Almin Ćutuk, a u nastavku razgovora govorili su o trenutnom stanju općine.

Posjetili su poslovnicu Općine Pale FBiH, te istakli zadovoljstvo što imaju obostranu saradnju, i da općini stoje na raspolaganju u daljoj budućnosti.

Načelnik Ćutuk se zahvalio na današnjoj posjeti, posebno što je zdravstvo  od velikog značaja za ove lokalne zajednice u BPK Goražde.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here