Home » O NAMA

O NAMA

Radio Prača 102,6 MHz | 93,1 MHz FM Stereo

 

Radio Prača, osnovana davne 1997. godine, može se ponositi dugom i uspješnom poviješću u svijetu radija. Od svog osnutka, naša stanica je neprestano napredovala i stekla veliku popularnost među slušateljima na prostoru koji pokrivamo svojim signalom.

Ključni faktor za naš uspjeh leži u visokom kvalitetu našeg programa. Nudimo raznovrstan i pažljivo osmišljen sadržaj koji ispunjava interese i potrebe naše vjerne publike. Naši novinari, voditelji, urednici i tehničari predano rade kako bi osigurali da svaki aspekt našeg programa bude izvrsno izveden.

Rezultat našeg predanog rada je visoka slušanost koju smo postigli. Naši slušatelji su prepoznali kvalitet, informacije i zabavu koje donosimo svakodnevno. Njihovo povjerenje i podrška su nam iznimno važni, te nas motiviraju da nastavimo pružati izvanredan program i ispunjavati njihova očekivanja.

Naš signal doseže široko područje i donosi program visoke kvalitete svima koji nas slušaju. Bez obzira na to jeste li u gradu ili na ruralnom području, želimo biti prisutni u vašim domovima, automobilima ili putem streaminga. Naš cilj je biti pouzdan izvor informacija, glazbe i zabave za sve naše slušatelje.

Dok nastavljamo sa svojim radom, s ponosom promičemo našu reputaciju kao jednu od vodećih radijskih stanica na našem području. Uz podršku naše vjerne publike, nadamo se da ćemo i dalje rasti i ostvarivati ​​još veći utjecaj u svijetu radija.

Radio Prača je dinamična radio stanica koja donosi vrhunski program i zvučno iskustvo svojim slušateljima. Naša strast za kvalitetnim radiom i angažiranim novinarstvom čini nas jedinstvenim igračem u medijima.

Na čelu našeg tima je naš direktor, koji je istovremeno i glavni odgovorni urednik programa. Njegovo bogato iskustvo i stručnost u radijskoj industriji čine temelj našeg uspjeha. On vodi tim s vizionarskom energijom, usmjeravajući nas ka stvaranju sadržaja koji je relevantan, informativan i zabavan.

Naša tehnološka strana je također iznimno važna, a zato imamo dva tehničara koji se brinu o glatkom i besprijekornom emitiranju programa. Oni su odgovorni za održavanje i ažuriranje opreme, osiguravajući da naši slušatelji dobiju kristalno čist zvuk i neometano iskustvo slušanja.

Uz to, imamo i dva voditelja koji su srce naše radijske stanice. Oni su talentirani, karizmatični i stručni u prenošenju informacija našim slušateljima. Njihov glas donosi život našem programu, a njihova sposobnost da se povežu s publikom stvara snažnu vezu između Radio Prače i naših vjernih slušatelja.

Kao tim, zajedno radimo na kreiranju raznovrsnog programa koji obuhvaća aktualnosti, glazbu, intervjue i teme koje su bitne našoj zajednici. Naša misija je pružiti kvalitetan i relevantan sadržaj koji informira, zabavlja i potiče raspravu.

U Radio Prači vjerujemo u moć radija kao medija koji povezuje ljude, prenosi ideje i mijenja svijet. Uz naš tim stručnjaka i strastvenih pojedinaca, ostvarujemo tu viziju svakodnevno. Dobrodošli na Radio Prača – vaš izvor inspiracije i informacija.

 

 

Naše frekvencije su: 102,6 MHz i 93,1 MHz FM Stereo