Marketing

Radio Prača, počela je sa radom davne 1997.godine. U svom dosadašnjem radu i kvalitetom programa, dostigla je veoma visok rejting slušanosti na prostoru koji pokriva svojim signalom. Signal Radio Prače na zemaljskom emitovanju pokriva kompletan prostor Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, okolne općine Republike Srpske: Čajniče, Rudo, Rogaticu, Pale, Sokolac i druge. Frekvencije našeg Radija su 102,6 i 93,1 MHz  FM stereo.

Osim na zemaljskoj mreži program radio Prače emituje se putem moje tv i interneta na Web stranici www.radiopraca.ba.

Kroz svoj dosadašnji rad izgradili smo povjerenje i uspostavili dobru saradnju sa mnogim privrednim subjektima sa prostora BPK-a Goražde, Sarajeva i RS-e, čije proizvode i usluge Radio Prača promoviše u svom programu putem marketinga.

Cijeneći da put do poslovnog uspjeha zavisi i od dobrog marketinga,stoga pozivamo sve poslodavce i privredne subjekte da svoje proizvode i usluge promovišu kroz marketing program radija Prača.

Pored usluga emitovanja reklamnih oglasa i džinglova nudimo Vam oglašavanje putem  naše web stranice kao i na bilbord panoima koji se nalaze uz magistralni put u Prači i Hrenovici.

Pozovite nas uz dobru reklamu nudimo i povoljne cijene.

Kontakt telefoni su:

038/799-106 i 799-284,fax:038/799-111. 061/136-981 

E-mail:kicpraca@bih.net.ba